Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του κρέατος από το 1999. Η έδρα της βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής μέσα στην παραδοσιακή αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή με ιδρυτή τον Γιώργο Γαλάνη με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο κρέας. Το “ Κρεωπολείο ο Γιώργος” ταυτίζεται με την άριστη ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, έτσι ώστε να έχει αποκτήσει την τεράστια εμπιστοσύνη των πελατών της.

Βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης, η εταιρεία μας εφαρμόζει και αναπτύσει σύστημα διαχείρισης υγειινής και ασφάλειας τροφίμων το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του: ελοτ 1416: 2000 με πεδία πιστοποίησης, παραλαβή,  αποθήκευση, τεμαχισμός, έκθεση στις προθήκες, πώληση και διανομή των προϊόντων κρεοπωλείου.

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι: η καλύτερη ποιότητα των προϊόντων , στις καλύτερες τιμές της αγοράς και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Έχοντας δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο στον χώρο του κρεωπολείου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα,φτιάχνοντας τα δικά της παρασκευάσματα όπως: λουκάνικα,κοκορέτσι,κοντοσούβλι,ρολά κοτόπουλα,ρολά χοιρινά γεμιστά,σουβλάκια κοτομπέικον,κλέφτικα,κεμπάπ,σεφταλιές,μπιφτέκια μοσχαρίσια – κοτόπουλα- – γαλοπούλας και άλλα πολλά, εξασφαλίζοντας την εγγυημένη και άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Στον τομέα της χονδρικής εξυπηρετούμε : εστιατόρια,ψητοπωλεία,καφενεία, που με το πάντα φρέσκο κρέας που διαθέτουμε και με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, έχουμε πελάτες 2 από τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης με βραβεύσεις για τα έτη 2014 2015 2016.

Παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς Δήμων και Δημοσίου έχουμε συνάψει συμβάσεις με άριστη συνεργασία.

Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται με δικά μας φορτηγά και κάθε χρόνο περνάμε από υγειονομικούς ελέγχους.Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε δειγματοληπτικούς ελέγχους σε κρέατα και νερό και τα στέλνουμε σε πιστοποιημένο κέντρο ελέγχου τροφίμων.